TREBALLS REALITZATS

PARCS EÒLICS I FOTOVOLTAICS

Contacto:

MOSE Serveis d’Enginyeria 

C. Canigó, 84, local
Barcelona
08031 

+34.93.427.54.55

 

INFORMACIÓ SOBRE ELS NOSTRES PROJECTES

 

 

Any 2017

TREBALLS REALITZATS

  • Entitat contractant: Esteyco .S.A.P

  Redacció del Projecte d’Execució d’instal·lacions d’edificis de serveis del Parc Eòlic Boulenoir a la República Islàmica de Mauritània.

  • Col·laboració amb Esteyco energia, S.A.P.

  Projecte Bàsic avançat en matèria d’instal·lacions elèctriques de Mitja i Alta tensió de diversos parcs fotovoltaics a Argentina.(4 parcs de 100 MW cadascun, 33kV i 132kV).

  • Col·laboració amb Esteyco energia, S.A.P.

  Consultoria en matèria d’instal·lacions d’energies renovables i parcs eòlics a Arabia Saudí.(Potència 2.750 kW, cada parc, Un=13,8kV). Realització de càlculs de Icc segons IEC-60909, xarxa de terres, coordinació de proteccions i fluxos de càrrega.

  • Entitat contractant: Esteyco energia, S.A.P.

  Instal·lacions elèctriques de línies, centre de seccionament i punt de connexió del Parc Eòlic Arrebol a Xile.(Pot 10,2 MW)

  • Col·laboradors : Esteyco energia, S.A.P.

  Consultoria en matèria d’energies renovables y parcs eòlics a Xile. Realització de càlculs de Icc segons IEC-60909, xarxa de terres i fluxos de càrrega.

  • Col·laboració amb Segur 24

  Projecte d’infraestructura elèctrica en BT i Veu i Dades en matèria de seguretat i vigilància del Parc Solar Fotovoltaic a Rubí a Perú

  ALTRES TREBALLS

  PROJECTES

  RONDES

  PROJECTES

  OBRES URBANITZACIÓ

  PROJECTES

  OBRES PORTUARIES

  PROJECTES

  OBRES EDIFICACIÓ PUBLICA I PRIVADA

  PROJECTES

  VARIS

  Contacte

   Benvinguts al web de MOSE Serveis d’Enginyeria, S.L.P.U., enginyeria dedicada des de fa gairebé 10 anys per donar servei al món de l’urbanisme, habitatge i sector terciari, industrial, portuari i ferroviari.

  Els convidem a conèixer els nostres serveis al nostre web. No dubtin en  contactar-nos per a oferir-els-hi una atenció personalitzada.

  Ens podrà trobar al C. Canigó, 84 local, 08031 de Barcelona.

  3 + 15 =